.

.

New
WENH 2 Módon Nylon Kettős Kutya Póráz Dupla Vezető Kötél Nem-Kusza Tartós Sétál Póráz Erős a 2 Kutya Puha Párnázott Fogantyú (Szín : Piros, Méret : Közepes)

WENH 2 Módon Nylon Kettős Kutya Póráz Dupla Vezető Kötél Nem-Kusza Tartós Sétál Póráz Erős a 2 Kutya Puha Párnázott Fogantyú (Szín :

HUF 1930.50

Az áru mennyisége
A Това elérhető

⭐Ergonomikus TPE Anti-csúszásmentes Fogantyú a könnyű, biztonságos fogást biztosít kellemes séta élményt a házi -, te csak ne aggódj a kutya pórázon fog fájni a kezem, amikor a kutya futni, mi őrülten. ⭐Ez nem vicces, hogy hagyja abba a közepén egy energikus futni.A kiképző póráz funkciók két párnázott fogantyúk puha SBR, amely jó irányítást a pup, csak élvezni az érzés sétálni a kutyát, védi a kezét a kötél nyoma. ⭐A kezét-ingyenes kutya póráz készült tartós szintetikus szál nejlonból vagy a magas minőségű fém klip, amely ellenáll 660 kg a szakítószilárdsága pedig újra fel lehet használni évről évre.Ez a kettős fogantyú, fogantyú, a fenék gyorsan útmutató a kutya újra, a fogantyú a gallér nyújthat több közvetlen irányítást irányítás a kutya. ⭐Kihangosító, amikor futás, gyaloglás, lehet, hogy a kezem szabad által összekulcsolva a kutya bungee pórázt a horog, a kutya pórázon fanny táska; lehet élvezni a szabadtéri sportok a kutya boldogan. ⭐Bármilyen típusú kutya, akár 110lbs a súlyt, Ezt a Behúzható Póráz dolgozik, erős, nagy testű kutyák, valamint a közepes méretű, kisebb kutyák, így maximális szabadságot, miközben a mi irányításunk alatt. 2 Módon Nylon Kettős Kutya Póráz Dupla Vezető Kötél Nem-Kusza Tartós Sétál Póráz Erős A 2 Kutya Puha Párnázott Handle55 hüvelyk(140cm) hossz alkalmas különböző méretű breeds Turning csat megakadályozza a póráz attól, hogy kusza effectively Ergonomic vastagabb neoprén fogantyú a könnyű használni, hogy ellenőrizzék két dogs Reinforced fonott nylon/poliészter, hogy a közös, több strukturális tartósság, Szilárdság tesztelt két nagy kutyák több, mint 500 lbs Size.

Főbb jellemzők

Legutóbbi

Hasonló termékek a kategóriában