.

.

New
Pet Tál növelhető, illetve Csökkenthető Védeni A Nyaki Gerinc Magassága Állítható Emelkedett Macska Tálak Emelkedett Kutya Tál (Szín : Fehér, Méret : 441719cm)

Pet Tál növelhető, illetve Csökkenthető Védeni A Nyaki Gerinc Magassága Állítható Emelkedett Macska Tálak Emelkedett Kutya Tál (Szín

HUF 2092.50

Az áru mennyisége
A Това elérhető

✿【Három magasság kiigazítások】 : a pet szokások, a magassága a tál állítható fel-le, hogy biztosítani háziállatok kényelmes étkezési szög. ✿【Állítható szög】 : 360° - ban szabadon forgatni a tálat tartó, válassza ki a megfelelő szöget, hogy háziállatot lehet enni, kényelmesen. ✿【Magasság, a bázis】 : A magassága az alap javíthatja az evés testtartás, a magassága állítható, a nyomás, a nyaki gerinc csökkenthető, ami előnyös a csont fejlődése a kutya. ✿【Külön design】 : A tálba, majd a bázis elfogadja külön design, ami kényelmes a tulajdonos, hogy tiszta. ✿【Értékesítés utáni szolgáltatás】 : Köszönjük, hogy a termékek, köszönöm az elismerést minket.Ha bármilyen kérdése van, vagy olyan helyzetek, kérjük lépjen kapcsolatba velünk az idő.

Főbb jellemzők

Legutóbbi

Hasonló termékek a kategóriában