.

.

New
Evőeszköz Készlet 40 Darab, Rozsdamentes Acél, Színes, Evőeszközök Szett, Titán Bevonatot, a Szivárvány Evőeszköz Készlet, Szivárvány Evőeszközökkel Beállítja Service Set, 8 (Fényes Szivárvány)

Evőeszköz Készlet 40 Darab, Rozsdamentes Acél, Színes, Evőeszközök Szett, Titán Bevonatot, a Szivárvány Evőeszköz Készlet, Szivárvány

HUF 5398.65

Az áru mennyisége
A Това elérhető

40 Darab Szivárvány Evőeszköz Szett : Tartalmazza a Vacsora Kés x 8, Vacsora Villa x 8, Vacsora Kanál x 8, Kanállal x 8, Saláta Villa x 8. Titán Szivárvány Nemes Borítás : A szivárvány színét az ezüst étkészletet fog állni az asztalon.Vannak szép, jó, hogy lesz egy csomó "mint", "dicséret", "laud" a vendégek, amikor ebédlő együtt, a kedvelőinek, ha megosztod a videót az ebédlő.Ez a csak az evőeszközök, hogy érdemes volna.Minőségi Garancia : Kiváló Minőségű Rozsdamentes Acélból készült, a széle sima, elegáns, Tükör lengyel;Ez evőeszközök készlet nem úgy, mint a többi olcsó márkák, amelyek készült éles volna vágni a száját.A Rozsda bizonyíték, robusztus, nagy teherbírású, hogy lenne biztosítani, hogy ez eszközök, az utolsó élet használat.Ólommentes, Kadmium mentes, Ftalát-mentes, BPA-mentes gondoskodott arról, hogy az edény is egészséges, biztonságos, a mindennapi használat során.A legjobb Ajándék : Tökéletes Ideális ajándék, Esküvő, Valentin Nap,Kiszolgálta események,party,Családi összejövetel,Előkelő vendéglátás,tematikus étterem, vagy otthon vacsora, Tökéletes Ajándék Esküvői Házavató Születésnapja, anyák Napja, vagy haza, vacsora, valamint sokkal több.Ez is egy tökéletes ajándék, hogy az új ház.Mosogatógépben mosható & Könnyen tisztítható : Ez egy újrahasznosítható környezetbarát edények,Tartós, egészséges mindennapi használatra, Mosogatógépben mosható, könnyen tisztítható.Vacsora Kés x 8. Vacsora Villa x 8. Vacsora Kanál x 8. Kanállal x 8. Tea Villa x 8. Vacsora Kések : 9.13"x0.82".Vacsora Villa : 7.79"x1.02".Vacsora Kanál : 7.48"x1.69".Kanállal : 6.29"x1.37".Tea Villa : 7.32"x1.1".Kiváló Minőségű Rozsdamentes Acélból készült, a széle sima, elegáns, Tükör, lengyel, Rozsda bizonyíték, Magas keménységű, ólommentes, Kadmium mentes, Ftalát-mentes, BPA-mentes tartós.

Főbb jellemzők

Legutóbbi

Hasonló termékek a kategóriában