.

.

New
Kerék Szemöldök, Kerék Szemöldök, Duokon 4 Db Kerék Szemöldök Protector, Fáklyák Kerék Ajak Trim én-Karcolás Fender Flare Egyetemes 72 cm/28.4 A(Szénszálas Stílus)

Kerék Szemöldök, Kerék Szemöldök, Duokon 4 Db Kerék Szemöldök Protector, Fáklyák Kerék Ajak Trim én-Karcolás Fender Flare Egyetemes

HUF 3252.15

Az áru mennyisége
A Това elérhető

♥Kiváló védelmet- Tökéletes az autó kerekei, mint elnyeli, sokk, illetve megakadályozza, hogy a sár, piszok, karcolások. ♥Kiváló védelmet- Tökéletes az autó kerekei, mint elnyeli, sokk, illetve megakadályozza, hogy a sár, piszok, karcolások. ♥Kiváló védelmet- Tökéletes az autó kerekei, mint elnyeli, sokk, illetve megakadályozza, hogy a sár, piszok, karcolások. ♥Kiváló védelmet- Tökéletes az autó kerekei, mint elnyeli, sokk, illetve megakadályozza, hogy a sár, piszok, karcolások. ♥Kiváló védelmet- Tökéletes az autó kerekei, mint elnyeli, sokk, illetve megakadályozza, hogy a sár, piszok, karcolások. ♥Kiváló anyag-Készült, magas minőségű ABS anyagból, amely jellemzi a magas keménységű, ellenállás, a kerék szemöldökét megbízható, tartós. ♥Tökéletesen egyezik-Könnyen telepíthető módosítás nélkül is remek dekoráció a kocsit.Pontos gyártási, forgácsolási folyamatok nagyfokú illik. ♥Tökéletesen egyezik-Könnyen telepíthető módosítás nélkül is remek dekoráció a kocsit.Pontos gyártási, forgácsolási folyamatok nagyfokú illik. ♥Egyetemes kompatibilitás-Univerzális az autók.Divatos design, hűvös szín, fokozza a megjelenését a jármű.Tulajdonságok : Állapot : 100% Új Elem Típus : Kerék Szemöldök Anyag : ABS Választható Szín : Carbon Fiber Stílus, Fekete Felszerelés : Univerzális Autó Telepítés : a Telepítés Ragasztó Szalagok (Nem Inlcuded) Kerülete : Kb. 72 cm/28.4 Megnyitása : Kb. 52cm/20.5 a Csomag Lista : 4 x Kerék Szemöldök Megjegyzés : ne feledje, hogy meg kell vásárolnia ragasztószalagok a telepítés külön-külön.Nincs ragasztó szalagok a csomag.

Főbb jellemzők

Legutóbbi

Hasonló termékek a kategóriában