.

.

New
Mobil Telefon Esetében Nagy Retro Őrült Ló Textúra Vízszintes Flip Bőr tok Huawei Mate 30, a Jogosult & Kártya Slot & Képkeret(Fekete) (Szín : Barna)

Mobil Telefon Esetében Nagy Retro Őrült Ló Textúra Vízszintes Flip Bőr tok Huawei Mate 30, a Jogosult & Kártya Slot & Képkeret(Fekete)

HUF 5643.00

Az áru mennyisége
A Това elérhető

Lökhárító Fedelét.Nehéz Esetek.Mobiltelefon Esetekben.Töltő Esetben Fedezi.Bőrtok Karcolásálló Védőtok. 100% Magas Minőségű, Jó Ár, Telefon hátlapját Jó Performace Megfelelő telepítés fontos, hogy sikeres használatát.Kérjük, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk, ha bármilyen kérdése.1. Tömör : egyszerűen alakú, majd megfordult, hogy távozzon, tiszta, kényelmes benyomást mindenki. 2. Funkcionális : a helyzet elfér a telefon is, hogy egy nagy különbség az védi a telefont a semmiből, sokk, botlás stb. 3. Kényelmes : az összes gombot, majd port elérhető. 4. Hordozható : szükségtelen, hogy te vedd le, ha a telefon felveszi, mert meglehetősen vékony, könnyű. 5. Tartós : a jó teljesítmény, magas minőségű anyag, akkor működhet sokáig. 6. Költséghatékony : egy nagyon kedvező áron van beállítva, hogy az ügyet.Ez egy kedvező árú termék.

Főbb jellemzők

Legutóbbi

Hasonló termékek a kategóriában