.

.

New
Mobiltelefon Táskák iPhone 6 & 6 Licsi Textúra Vízszintes Flip Bőr tok Holder & Kártya Slot & Tárca Esetben Zsákok (Szín : Piros)

Mobiltelefon Táskák iPhone 6 & 6 Licsi Textúra Vízszintes Flip Bőr tok Holder & Kártya Slot & Tárca Esetben Zsákok (Szín : Piros)

HUF 6345.00

Az áru mennyisége
A Това elérhető

1. Teljesen új, kiváló minőségű. 2. Az ügyben tart a telefon biztonságos, védett stílusban. 3. A helyzet lehetővé teszi a könnyű hozzáférést biztosít az összes gombok, kezelőszervek, majd a portok. 4. Töltés eltávolítása nélkül az ügyet.Az i Phone 6 & 6 Licsi Textúra Vízszintes Flip Bőr tok Holder & Kártya Slot & Pénztárca(Fekete).Jó Esetben Cover1. Trendi : mivel a ravasz tervet, mint például a licsi textúra, PU anyag design, ez a tétel megfelel a többség a vásárlók igényeit szabadon, ezért népszerű a számokat a telefon a felhasználók. 2. Funkcionális : a kombináció az esetben illeszkedik a telefon is, hogy egy nagy különbség védi az i Phone 6 & 6s a semmiből, sokk, slip, ha sportolás. 3. Kényelmes : az összes gombot, majd port elérhető.Fülhallgató lyuk, töltő port, kamera, egyéb gombok vannak fenntartva megfontoltan. 4. Hordozható : szükségtelen, hogy vegye le, ha az i Phone 6 & 6 teszi, mert ez a kiváló minőségű PU + PC anyag, így könnyű, bemutatja a vékony profil a készülék. 5. Tartós : a jó teljesítmény, magas minőségű, akkor működhet sokáig. 6. Költséghatékony : egy nagyon kedvező áron van beállítva, hogy az ügyet.Ez egy kedvező árú termék.

Főbb jellemzők

Legutóbbi

Hasonló termékek a kategóriában