.

.

New
Lebegő Polc Műanyag Borotva Lóg Rack Tiszta Tároló Polc Balek tapadókorong Borotva Jogosultja Szervező Fürdőszoba Termék Törölköző Tartó (Szín : Kék, Méret : 2Pcs)

Lebegő Polc Műanyag Borotva Lóg Rack Tiszta Tároló Polc Balek tapadókorong Borotva Jogosultja Szervező Fürdőszoba Termék Törölköző Tartó

HUF 2272.05

Az áru mennyisége
A Това elérhető

A termék kompakt, helytakarékos.A termék érzés, sima, nem sorja.Fix a tapadókorong, nem károsítja a falat, könnyű szétszedni.A torony shell nyílás mérete ésszerű, a torony könnyen lehet elhelyezni.Egyszerű Telepítés & Szellő Szétszerelés.A polcok szervező tartani piperekészlet, sampon, krémek, kondicionáló, illetve illóolaj a fürdőszobában.Funkció : A termék kompakt, helytakarékos.A termék érzés, sima, nem sorja.Fix a tapadókorong, nem károsítja a falat, könnyű szétszedni.A torony shell nyílás mérete ésszerű, a torony könnyen lehet elhelyezni.Műszaki adatok : anyag : Plastic Color : Kék/Grey Size : 53*50*30mm/2.09*1.97*1.18"Cél : a Hely egy kézi razor Instructions : 1. Helyezze a fal száraz.2. A tapadókorong van festve egy sima üveg vagy cserép.Megjegyzések : 1. Kérem, engedje meg, 1-3cm mérési eltérés miatt kézi mérés.2. Mivel a különböző monitor fény hatása, a tényleges színe a tétel, talán kicsit más a színe mutatta a képeket.Köszönöm!2db X Shaver Racks The shlef szervező is tökéletes, hogy extra függőleges tér hálószoba, konyha, home office, kis lakás, kollégiumi, kávé, bár, stb.

Főbb jellemzők

Legutóbbi

Hasonló termékek a kategóriában