.

.

New
Szerző Baba Kereskedő Felesége 13,77 Magas Baba-Melegebb A teáskanna.Otthon Konyhai Dekoráció.Ajándék-Souvenir Szerző Kézimunka.Kézzel készített Oroszországban.

Szerző Baba Kereskedő Felesége 13,77 Magas Baba-Melegebb A teáskanna.Otthon Konyhai Dekoráció.Ajándék-Souvenir Szerző Kézimunka.Kézzel

HUF 13365.00

Az áru mennyisége
A Това elérhető

☆Teljesen kézzel készített.A baba teljes egészében a kezét.A casting, a festészet, a fejét, hogy varrni ruhát. ☆Porcelán fejét, karját.Az arca minden baba festett a művész. ☆A Baba-melegebb a teáskanna használt melegen tartani a teáskannát meg fog szolgálni, mint egy kiváló tulajdonsága a belső, valamint a kellemes hangulatot teremtenek orosz teát iszom otthon. ☆Az alsó szoknya pamut szövet, steppelt a padding poliészter. ☆Minden modell a baba teljesen exkluzív, minden részletében átgondolt. ☆Kézzel készített Oroszországban.KOROSZTÁLY 3+ MÉRET : 13,77 hüvelyk (35 cm) Magasság, 9,84 hüvelyk (25 cm) Szélesség, 9,84 hüvelyk (25 cm) Hossza.A tervező baba-melegebb a teáskanna "Kereskedő felesége" emlékeztet a régi orosz hagyomány, míg a fennmaradó ugyanakkor egy csodálatos dekoráció a konyha, vagy étkező.

Főbb jellemzők

Legutóbbi

Hasonló termékek a kategóriában