.

.

New
XIAO TAO ZI 13 Db/Sok 20 Szintetikus Szivárvány póthajak Színes Haj Db +50 Db Szilikon Mikro Gyöngyök+2 Db Horgolt Horog 6 Db Műanyag Haj Klipek (20 Cm, 13 Db)

XIAO TAO ZI 13 Db/Sok 20 Szintetikus Szivárvány póthajak Színes Haj Db +50 Db Szilikon Mikro Gyöngyök+2 Db Horgolt Horog 6 Db Műanyag

HUF 795.15

Az áru mennyisége
A Това elérhető

1.Készült magas hőmérséklet szintetikus rost,puha. 2.A csomag Tartalmazza : 13 Db szivárvány póthajak,50 db szilikon gyöngyök,2 horgolt horog,6 db műanyag haj klipek. 3.A Szakmai fodrászat használata, vagy napi használat, egy szükséges eszköz a haj szépség vagy kiterjesztését. 4.Különböző színek Adni divat hajam,party,beltéri,kültéri vagy tevékenység. 5.A Szín Miatt megjelenítési problémák, a színe a képek lehet, hogy kissé eltér a tényleges terméktől. 1.Haj hossza : 20 inches2.Haj Súly : 0,6 g/pieces3.Haja Színe : Multi Package Tartalmazza : 13 Db szivárvány haj extensions50 Db szilikon beads2 Db horgolt hooks6 Db műanyag haj clips How Telepítéséhez : 1. Helyezze be a micro gyöngy keresztül a fa horog eszköz.2. Megragad egy tincset.Győződjön meg arról, hogy az összeg a haj, a tollak illett volna, hogy a gyöngy.3. Nyissa meg a kis reteszt ajtót, a horog eszköz, (csavar a haj enyhén tartani őket együtt) horog körül a hajad, közel a zár az ajtón, majd csúsztassa a gyöngyöt, majd húzza a haját keresztül.4. Nyomja meg a gyöngy, a fejbőr majd helyezze be a toll meghosszabbítása a micro gyöngy.5. Hullám le rá a micro gyöngy hogy simítsa körbe a tollak, majd a haj a fogó.Hogy annyira feszes, a toll nem csúszik le.Hogyan lehet Eltávolítani : a fogó, megtörhet a micro gyöngy az ellenkező irányba, erővel ki lehet nyitni, lehet újra használni a micro gyöngy.

Főbb jellemzők

Legutóbbi

Hasonló termékek a kategóriában