.

.

New
Solar Lámpa Vezérlő Modul Időzítő Villogó Út Stud Lámpa kis méret, könnyű súly Alumínium DC5V

Solar Lámpa Vezérlő Modul Időzítő Villogó Út Stud Lámpa kis méret, könnyű súly Alumínium DC5V

HUF 1038.15

Az áru mennyisége
A Това elérhető

Ez a modul beállítható, hogy mindig vagy villog, akkor az alapértelmezett hosszú, rövid-láncú S1 villog.Anyaga üvegszál, ez a modul rendkívül erős, tartós, hosszú idő után használja.Ez a modul is az idő 12 óra fény, ami nagyon kényelmes transzfer.Kis méret, könnyű súly, ez a modul nagyon egyszerű, gyorsan telepíthető.A fény irányítás funkció nem photoresistor, ez a modul, hogy töltés közben a nap automatikusan világítás, éjszaka a monitoring napelem feszültség.Szolgáltatás : 1. Ez a modul is az idő 12 óra fény, ami nagyon kényelmes transzfer.2. Kis méret, könnyű súly, ez a modul nagyon egyszerű, gyorsan telepíthető.3. A fény irányítás funkció nem photoresistor, ez a modul, hogy töltés közben a nap automatikusan világítás, éjszaka a monitoring napelem feszültség.4. Ez a modul beállítható, hogy mindig vagy villog, akkor az alapértelmezett hosszú, rövid-láncú S1 villog.5. Anyaga üvegszál, ez a modul rendkívül erős, tartós, hosszú idő után használja.Specifikáció : Elem Típus : Napelemes Lámpa Vezérlő Module Material : Üveg fiber Model : 12 S1 Charging Aktuális : Akár ≤0.5 AWhite Lámpa Gyöngyök : Körülbelül 10m ADefault Használni : Fehér lámpa beads Settings : Mindig vagy villog, akkor az alapértelmezett hosszú, rövid-láncú S1 villog a villogó frekvencia arról, 2 Hz ha a beállítás villogó mód; az általános, alacsony fogyasztású, tervezése az áramköri lapot, hosszú világítási idő; egyetlen cellás lítium-vas 3.2 V, egyetlen Mindkét lítium-megtakarítás 3.7 V-három sor Ni MH lehet használni (szükség van egy beépített akkumulátor töltés kisütés védelmi igazgatóság) Funkció : A fény ellenőrzési funkció, nem photoresistor, rájöttem, hogy az ellenőrző napelem feszültség : Töltés közben a nap automatikusan világítás, éjszaka.Áramkör mérete : Hossza : Kb. 20mm / 0.8 Szélessége : Kb. 15mm / 0.6 in Solar Panel Feszültség : Kb 5 VSolar Panel Aktuális : annak megállapítása, egyedül szerint a használat környezetre, napelemes töltés jelenlegi nem haladhatja meg a 500 ma Akkumulátor műszaki adatok : egyetlen cellás lítium-vas, egysejtű, lítium akkumulátor, három szálat a Ni-MH (az akkumulátor szüksége van egy beépített védelmi igazgatóság, hogy megakadályozzák a túltöltés, illetve overdischarge) Akkumulátor kapacitás : határozza meg magát szerint használja environment Battery Kisütési Áram : Amikor a fehér fény, hanem arról, 10m A, valamint t.

Főbb jellemzők

Item Type:
Solar Lamp Controller Module
Material:
Glass fiber
Model:
12S1
Charging Current:
Up to ≤0.5A
White Lamp Beads:
About 10mA
Default Use:
White lamp beads
Settings:
Always on or flashing, the default is long on, short-circuit S1 is flashing, and the flashing frequency is about 2Hz when set to flashing mode; the overall low-power design of the circuit board, long lighting time; single-cell lithium iron 3.2V, single Both lithium-saving 3.7V and three series of NiMH can be used (need to have a built-in battery charging and discharging protection board)
Function:
With light control function, no photoresistor, realized by monitoring solar voltage
Length:
Approx. 20mm / 0.8in
Width:
Approx. 15mm / 0.6in
Solar Panel Voltage:
About 5V
Solar Panel Current:
Determine by yourself according to the use environment, solar charging current can not exceed 500mA Battery specifications
Battery Discharge Current:
When using white light, it is about 10mA, and t
Legutóbbi

Hasonló termékek a kategóriában