.

.

New
IMGZAR Hordozható Összecsukható Kocsi, Alumínium Bőrönd Gurulós Kocsit a Teleszkópos Fogantyú, Felszerelt 2 Gumi Kerekek & Bungee Kábel,166 Kg Terhelhetőség Személyes, Vásárlás, Iroda (Lila)

IMGZAR Hordozható Összecsukható Kocsi, Alumínium Bőrönd Gurulós Kocsit a Teleszkópos Fogantyú, Felszerelt 2 Gumi Kerekek & Bungee Kábel,166

HUF 11313.00

Az áru mennyisége
A Това elérhető

【Masszív Szerkezet】 : Az Összecsukható Kocsi készült masszív rozsda-bizonyíték alumínium ötvözet, részecske csúszásmentes tervezés, PVC kerekek, beépített 2 csapágyak, robusztus, kopásálló. 【, Nagy teherbírású】 : Ez a kocsi, mely akár 166lbs súly kapacitás pedig nem könnyű lerázni, amikor mozgatja.A frissítés gumi kerekek, amely képes megtartani az egyensúlyt, az növeli betöltése nehézsúlyú kapacitás, valamint a stabilitás. 【Könnyen Használható】 : Hordozható Kézi Kocsi nem összeszerelés szükséges, nagyon könnyen összehajtható, vagy kibontakozni másodperc.A teleszkópos fogantyú kiterjeszti 24 39 cm, a nyomja meg a gombot, majd emeljük fel a fogantyút. 【Kompakt & Könnyű】 : Poggyász Kocsi Szekér Kibontakozó Méretei a 39,37" x 15.75"x 15.35",akkor hajtsd le egy nagyon kis helyigényű csak 1.97" / 5cm vastag, az egyszerű tároláshoz. 【Széles körű Alkalmazását】 : Ideális a közlekedési eszközök, dobozok, DIY anyagok vagy a család mozgalom, utazók, vásári kiállítók, iroda, vagy vásárolni a piacon, stb.

Főbb jellemzők

Legutóbbi

Hasonló termékek a kategóriában