.

.

New
Álmos bump Babakocsi Rocker-Tedd Az Újszülött, Csecsemő vagy a gyermek Aludni, nincs Idő. Baba Alvás Segítő Ringató Mat. A Sziklák Minden Babakocsi, Bárhol, Bármikor. Beltéri & Kültéri Használatra (Szelíd, Szürke)

Álmos bump Babakocsi Rocker-Tedd Az Újszülött, Csecsemő vagy a gyermek Aludni, nincs Idő. Baba Alvás Segítő Ringató Mat. A Sziklák Minden

HUF 5386.50

Az áru mennyisége
A Това elérhető

MI AZ ÁLMOS BUMP - Álmos bump egy egyedülálló szerkezet, a dudorok, hogy hozza azokat a jó öreg göröngyös utakon, hogy a haza.Sleepybump célja pedig tervezték, hogy pontosan utánozni azokat a pontos gyengéd érzések azok a dudorok a kedvenc útvonalak.Az is, hogy a baba, vagy újszülött te is, mint annyi.Hogyan működik?Csak a helyet Sleepybump bármilyen felületen finoman mozog a baba babakocsi, troli vagy mózeskosár oda-vissza.MENTSD meg AZ ERŐT, HOGY MAGADNAK TÖBB IDŐT, búcsút fájó karját, vagy vidd ki őket egy körre éjszaka.Hogy több időt magadnak, vagy a partner - töltse fel az alvó óra hiány, kávét inni, vagy egyszerűen csak egy jó ideje együtt.Minden lehetséges, ha a csecsemő nem alszik gyorsabb.BABA ALVÁS TÁMOGATÁS - A BOLDOGABB, NYUGODTABB, BABÁK, MIND A SZÜLŐK! - Ha a baba alszik, sokat könnyebb & gyorsabb Sleepybump - a 2022 új, innovatív újszülött baba essentials kell.Sleepybump is teszi a tökéletes ajándék a baba zuhany, új szüleitek, vagy egyszerűen csak a legjobb barátok - a 2022 ajándék mutatni érdekel.VIGYE MAGÁVAL, annak segítségével - BÁRHOL, BÁRMIKOR, Könnyen használható, kompakt, összecsukható, nyit, nincs idő.Hatékony mindkét fiú baba-lányok, kisgyermekek - igazából mindenki egy babakocsit!Kézi, nem igényel, vagy függ semmilyen elemet, a töltés vagy a hatalom minden olyan, ami jó minden használat előtt.ÉLETTARTAM GARANCIA.AZ UTOLSÓ.KÉSZÜLT KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ CSÚSZÁSMENTES SZILIKON - az élettartam-garancia a 100% - os nem-szóváltás visszatérési politika, Sleepybump teszi, hogy egyszerűen csak púp.

Főbb jellemzők

Legutóbbi

Hasonló termékek a kategóriában