.

.

New
Aludni Maszkok & Kendőt,Szuper Sima Szem maszk Alszik,Alkalmas, Utazás, pihenés, Este Aludni,a Férfiak, Nők, Gyerekek Alszanak maszk (Zöld)

Aludni Maszkok & Kendőt,Szuper Sima Szem maszk Alszik,Alkalmas, Utazás, pihenés, Este Aludni,a Férfiak, Nők, Gyerekek Alszanak maszk

HUF 808.65

Az áru mennyisége
A Това elérhető

✅Aludni maszk méret : 20.5 x 9.5 cm.Könnyen lehet végezni egy pénztárca, táska, vagy táskát. ✅Maszk anyaga : minőségi selyem, amely javítja az alvás a szemét, nyugi. ✅ Szem maszk funkció : blokk fény design annak biztosítása érdekében, teljes sötétségben, hogy az éjféli hangulat. ✅ Alkalmas különböző alkalmakkor, mint például beltéri, kültéri, kemping.Élvezze a "nap" - e utazni, otthon, a hotelben, vonattal vagy bárhol zavarta a fény. ✅ Ez a selyem aludni maszk lehet egy különleges ajándék a szülők, gyerekek, férj, feleség, idős emberek, barátok.Segíts, hogy megszüntesse a fáradtságot, javítja az alvás minőségét, valamint több energiát dolgozni, tanulni.Nehezen alszik el, a gyenge fényes környezet ?Ön szenved álmatlanságban után bibéje álmatlan éjszaka ?Vagy folyamatosan toss & kapcsolja be az éjszaka közepén érzem magam, fáradt, beteg?Minden amire szükséged van egy kiváló alszik maszk, amely lehet, hogy elalszol, könnyen bárhol.✔Teljesen blokkolja az összes fény, a vizuális ingereket nyújt mélyen aludni.✔Szuper lágy selyem anyag, anélkül, hogy bármilyen nyomás, hogy az arcát adja, hogy igazán pihenni, sokkal pihentetőbb.✔Kiváló utazáshoz, alszik, nappal vagy éjszaka, könnyen hordozható alkalmas mindenféle alkalmakra.✔Teljes mértékben állítható, rugalmas szalagok lehetővé teszik az alvó maszkot, hogy tökéletesen illeszkedjen minden méret fejek✔remek design lehetővé teszi, hogy a maximális aludni kényelem pihenni, felüdülést.【Karbantartás】1. pamut anyagból készült, különleges, nem mosható gép, kézi mosás jobban, víz hőmérséklet 30 °C alatt, kerülje a hosszú ideig áztatás, ne mossa nehéz.2. Próbálja meg használni a semleges tisztítószert, ne használjon lúgos tisztítószer, mint szappanos mosóporok, hogy elkerüljék a sárgás, s halványuló pamut .3. Mosd meg a sötét-világos színek külön-külön.4. Ne csavarja mosás után ne érje a nap.5. A megfelelő karbantartási módszer meghosszabbítja az életet, a pamut, a szem maszk.MÉRET : 8.26 x 3.54 cm.A csomag tartalmazza : 1 x Aludni Maszk.

Főbb jellemzők

Legutóbbi

Hasonló termékek a kategóriában