.

.

New
Monitor Memo Tábla, Számítógép Cetlire Tartó, Telefon Üzenet Memo Pad Tároló Polcok Jogosult Hivatal Átlátható Üzenet Kreatív Többfunkciós Papír Megjegyzések Táblák (Alsó)

Monitor Memo Tábla, Számítógép Cetlire Tartó, Telefon Üzenet Memo Pad Tároló Polcok Jogosult Hivatal Átlátható Üzenet Kreatív Többfunkciós

HUF 2058.75

Az áru mennyisége
A Това elérhető

【Szervezni Emlékeztetők】 : Monitor memo tábla is szervez találkozót, emlékeztetők készítése,ütemezése,te csak bottal a tétel, hogy a memo pad a memo tábla figyelmezteti önt. 【Extra Tárhely】 : a hely egy kis kereskedés a dolgokat, ez egyértelmű számítógép memo tábla, mint a toll,jegyzetek,olló, vonalzó, majd a telefon, amely képes tartani az asztalon rendet tartsak egy boldog hangulat kell. 【Könnyen Használható】 : Monitor cetlire holder segítségével 3 M matrica,könnyű telepíteni, majd távolítsa el,nem hagy ragacsos jelöli. 【Széles körben Használja】 : A számítógép-monitor megjegyzés kibír a sok lapos helyeken, amelyek szélén több, mint 0.6 inch, például asztal, szekrények,drag,polcok, de nem alkalmas a gipszkarton fal. 【, Nagy teherbírású】 : A maximális terhelhetősége a számítógép memo tábla lehet akár 3 Kg-ot.Tökéletes a kis irodai papíráru szervezése.Szín : Alsó.

Főbb jellemzők

Legutóbbi

Hasonló termékek a kategóriában