.

.

New
FXJ Pizsama Táskák Kemping Gyermek hálózsák Túrázás Utazás Sűrűsödik Téli Őszi 4 Évszak Gyerekek Szabadtéri Ultrakönnyű Pizsama Táskák Gyerekek (Szín : Rózsaszín Gyermeki, Méret : 1,5 kg)

FXJ Pizsama Táskák Kemping Gyermek hálózsák Túrázás Utazás Sűrűsödik Téli Őszi 4 Évszak Gyerekek Szabadtéri Ultrakönnyű Pizsama Táskák

HUF 13432.50

Az áru mennyisége
A Това elérhető

Pamut.Gyermek hálózsák lásd táskák gyerekek aludni.Általában a szülők választhatnak a gyermekek hálózsák elkerülni a gyermekek gyönyörködtető hideg miatt indította a paplan. ✥Elégtételt : Ha nem elégedett a termékeink, kérjük szabadon lépjen kapcsolatba velünk.Az üzenetek fognak válaszolni 24 órán belül. ✥Ez a hálózsák töltött le pamut, kombinálva az előnye le üreges pamut, ami puha, bolyhos.A bélés anyaga mosott pamut, ami puha érintésre, a felület csiszolt ruhával sem csúszós, sem nehéz. ✥A mosott pamut bélés puha, kényelmes.Természetes ráncok, mosott pamut feldolgozási technológia, nem fakul, úgy érzi, szelíd, kényelmes, nem fáj a bőr, nem a statikus elektromosság. ✥Az "egyenes öltés vonal" folyamat megakadályozza a futó pamut a deformáló.Egyenes varrás technológia általában csak akkor kell használni, a high-end hálózsák, hogy külön helyiségekben függetlenül a pecsétet, hogy teljes mértékben biztosítja az egységes, stabil töltelék pamut.

Főbb jellemzők

Legutóbbi

Hasonló termékek a kategóriában