.

.

New
RICHONE Esetben Kompatibilis Amazfit GTR 3 GTR 3 Pro Smartwatch, Minden-Körül Képernyő Védő Borító Puha TPU Lökhárító Keret (GTR 3 & GTR 3 Pro, Világos)

RICHONE Esetben Kompatibilis Amazfit GTR 3 GTR 3 Pro Smartwatch, Minden-Körül Képernyő Védő Borító Puha TPU Lökhárító Keret (GTR 3 &

HUF 2145.15

Az áru mennyisége
A Това elérhető

JÓ KOMPATIBILITÁS - Csak Kompatibilis Amazfit GTR 3 & GTR 3 Pro Smartwatch.Nem kompatibilis más karóra modellek.TELJES VÉDELEM - Ügy beépített képernyővédő fólia védi a képernyőn, majd a négy oldalát nézni a semmiből, összetörik, ütközés vagy egyéb károkért.FLEXBLE ANYAG - Készült, magas minőségű, puha TPU anyag, ultra-vékony, anti-karcolások, könnyű telepítés.KÜLÖNLEGES DESIGN - Vékony, könnyű kialakítás, amely hozzáteszi, minimális terjedelmes, hogy az órát.Soha nem lesz teher a csuklóján a munkát, hogy az edzés.ÉRTÉKESÍTÉS UTÁNI SZOLGÁLTATÁS - Valami gond van a tétel megjelenik, vagy bármely véleményt, kérlek, ne hesistate, hogy lépjen velünk kapcsolatba, 'RICHONE', meg fogjuk találni a legjobb megoldást.Tulajdonságok : - Anyaga : Puha Prémium TPU - Kompatibilitás : Kompatibilis Amazfit GTR 3 & GTR 3 Pro Jellemzők : - a felhasználóbarát kialakítás a gyors, egyszerű telepítés. - Rugalmas anyag, tartós, nem karcolja meg az óráját. - Karcsú, könnyű, add elhanyagolható súly, hogy az órát. - Pontos kivágások gyors hozzáférést biztosít a képernyőn gombra, majd az érzékelő. - Nem kell, hogy távolítsa el a eset módosítása előtt zenekarok vagy töltés. - Védi a négy oldalát nézni a semmiből,összetörik,ütközés vagy egyéb károkért.Kérjük, vegye figyelembe : - Nem tartalmazza a smartwatch a banda, csak a védő ügyében.

Főbb jellemzők

Legutóbbi

Hasonló termékek a kategóriában