.

.

New
Entatial Utazási Rajongó, 2000mAh Bladeless Alacsony Zajszint Mini Ventilátor Hordozható Kültéri Haza Hivatal(Rózsaszín)

Entatial Utazási Rajongó, 2000mAh Bladeless Alacsony Zajszint Mini Ventilátor Hordozható Kültéri Haza Hivatal(Rózsaszín)

HUF 10138.50

Az áru mennyisége
A Това elérhető

Támogatja a három gears of sebesség beállítása, a szél sebessége állítható, mint a szükség.Az egyedi szél fúj a tetején, a nyakát, hogy az állát, arcát, úgy érzi, a frissesség, a szél.Szabad a kéz, ott egy ruhacsipesz design mögött a ventilátor, amely akasztható, a derék többet tenni a dolgokat.Nem rajongó penge szél összejövetel design, többé nem kell aggódnod, hajad kusza a ventilátor lapátok.A nagy kapacitású akkumulátor hosszú akkumulátor-élettartam, egy 2000m Ah akkumulátor kapacitása, de használható akár 10 óra.Szolgáltatás : 1. A nagy kapacitású akkumulátor hosszú akkumulátor-élettartam, egy 2000m Ah akkumulátor kapacitása, de használható akár 10 óra.2. Nem rajongó penge szél összejövetel design, többé nem kell aggódnod, hajad kusza a ventilátor lapátok.3. Szabad a kéz, ott egy ruhacsipesz design mögött a ventilátor, amely akasztható, a derék többet tenni a dolgokat.4. Az egyedi szél fúj a tetején, a nyakát, hogy az állát, arcát, úgy érzi, a frissesség, a szél.5. A turbinák gyűjtsd össze a szél, a szél megduplázódott, valamint a multi‑penge gyűjti a szél, csökkenti a levegő ingadozások, az energiatakarékosság, valamint így csendesebb.Specifikáció : Elem Típus : Fan Material : ABSColor : Mint látható, a picture Weight : Kb.218g/7.7 oz Voltage : 5 VCurrent : 1 APower : 6 WBattery : lítium-Polimer akku 2000m Ah (tartozék) Használja Ideje : 1. a felszerelést 10h, 2. felszerelés 5h, 3. felszerelés 3h How, hogy Use Click a gombot az első alkalom, hogy az alacsony felszerelés, kattintson újra a közepes felszerelés, kattintson a harmadik alkalommal a nagy fogaskerék, majd kattintson a gombra, a negyedik alkalom, hogy kapcsolja ki a ventillátort, valamint ciklus viszont.A csomag Lista : 1 x Fan1 x Lanyard1 x USB Cable1 x Utasítás Manual Note : Monitorok nem kalibrált azonos, elem szín jelenik meg képeket lehet mutatja kismértékben eltér a valós tárgy.Kérjük, vegye az igazi, mint a standard.

Főbb jellemzők

Item Type:
Fan
Material:
ABS
Color:
As shown in the picture
Weight:
Approx.218g/7.7oz
Voltage:
5V
Current:
1A
Power:
6W
Battery:
Polymer lithium battery 2000mAh (included)
Use Time:
1st gear for 10h, 2nd gear for 5h, 3rd gear for 3h
How to Use :
Click the button for the first time for low gear, click again for medium gear, click for the third time for high gear, and click the button for the fourth time to turn off the fan, and cycle in turn. :
Package List:
1 x Fan :
1 x Lanyard :
1 x USB Cable :
1 x Instruction Manual :
Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :
Legutóbbi

Hasonló termékek a kategóriában