.

.

New
Digitális Tetoválás Hatalom Tetoválás Tápegység Digitális Átlátszó Tetoválás Hatalom Tetováló Gép Tetoválás Művészek Állítható Feszültség 7, Piercing, Tattoo Tetoválás Művészek Kellékek

Digitális Tetoválás Hatalom Tetoválás Tápegység Digitális Átlátszó Tetoválás Hatalom Tetováló Gép Tetoválás Művészek Állítható Feszültség

HUF 6208.65

Az áru mennyisége
A Това elérhető

Kijelző Ellátási Digitális Pontos Beállítása : A Tetoválás Tápegység a Készülék 0-18 V Állítható Feszültség, Nyomja meg A "±" Gombot, Hogy Növelje, Vagy Csökkentse A Feszültséget, Könnyen kezelhető, Pontos Beállítás, Biztonságosabb, Megbízhatóbb, Nagyon Alkalmas A Tápegység A Tetováló Gép.Kijelző Tetoválás Teljesítmény Multi-Gép Működik : A Szakmai Tápegység A Tetováló Gép Csatlakoztatható Két Tetováló Gépeket Egyszerre.Nagyon Kényelmes A Használata.Nincs Szükség Arra, Hogy Változtassa Meg A Gép Gyakran.A Művész Zökkenőmentesen Válthat A Lineáris Shader Gépek.Átlátszó Tetoválás Hatalom Két Pedál Mód : Digitális Tetoválás Tápegység Választhat A Normál Mód, Illetve A Főbb Mód Szerint Szüksége Van.Rálép A Pedálra Egyszer, Hogy Belépjen A Fő Módban, Tartsa Meg A Készüléket, Hogy Engedje El A Lábad, Hogy A Tetoválás A Munka Könnyebb, Hatékonyabb.A Kínálat Doboz 7 Led Kijelző : A Tetoválás Hatalom Dobozban, Egy 7 Színű Led-Es Kijelző.Különböző Feszültség Kijelző Különböző Fények, Amely Lehetővé Teszi, Hogy Pontosan Ellenőrizze A Feszültség, Majd Válassza A Különböző Üzemi Feszültség Környezetben.Színes Tetoválás Ellátási Átlátszó Világító Design : A Tápegység A Tetováló Gép Elfogadja, Kiváló Minőségű Alkatrészek, Hat Oldala Átlátszó, Valamint A Kiváló Minőségű Összetevőinek Látható Egy Pillantással, Hogy A Munkakörülmények, A Gép Értettem Tisztán.Tulajdonságok : Állapot : 100% Új Elem Típus : Tetoválás Tápegység Anyag : ABS Méret : Kb. 14 x 11.5 x 4cm / 5,5 x 4,5 x 1.6 a Bemeneti Feszültség : 85-265 V Névleges Teljesítmény : 36 W Kimeneti Feszültség : 0-18 V Feszültség Kiigazítási Pontosság : ±0.1 V használati Utasítás : 1. Különböző feszültségű mutatják a különböző fények 2. Két tetováló gép csatlakoztatható egyszerre 3. Nyomja meg a nyomás-szabályozó gombot, a piros fény világít, akkor lépés a láb egyszer, hogy adja meg a master módban tartsa meg a készüléket, lépjen be a lábát többé a kikapcsoláshoz nyomja meg a nyomás szabályozó gombot újra, anélkül, hogy piros lámpánál a normál pedál mód, meg kell, hogy továbbra is rálép a pedálra a hatalom. 4. A bal oldali kapcsolót a feszültség rendelet gombot ingadozhat felfelé vagy lefelé.Az aktuális kimenet a bal szélső első gép ellenőrzött felfelé, illetve az aktuális kimenet a bal szélső második gép ellenőrzött lefelé Csomag Lista : 1 x Tetoválás Tápegység 1 x Csatlakozó 1 x Kézikönyv.

Főbb jellemzők

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Tattoo Power Supply
Material:
ABS
Size:
Approx. 14 x 11.5 x 4cm / 5.5 x 4.5 x 1.6in
Input Voltage:
85-265V
Rated Power:
36W
Output Voltage:
0-18V
Voltage Accuracy Adjustment:
±0.1V
Instructions for use:
1. Different voltages show different lights :
2. Two tattoo machines can be connected at the same time :
3. Press the pressure regulating button, the red light is on, then step on the foot once to enter the master mode and keep the power on, step on the foot again for power off, press the pressure regulating button again without red light on for normal pedal mode, and need to continue to step on the foot pedal for power on. :
4. The left switch of the voltage regulation button can fluctuate upward or downward. The current output of the leftmost first machine can be controlled upward and the current output of the leftmost second machine can be controlled downward :
Package List:
1 x Tattoo Power Supply :
1 x Plug :
1 x Manual :
Legutóbbi

Hasonló termékek a kategóriában