.

.

New
ZHU-CL Tetoválás Készlet, Hordozható, Vezeték nélküli, Tetoválás Toll Gép 1800mah Akkumulátor Tattoo Felszerelés, Készlet (Szín : Fekete)

ZHU-CL Tetoválás Készlet, Hordozható, Vezeték nélküli, Tetoválás Toll Gép 1800mah Akkumulátor Tattoo Felszerelés, Készlet (Szín : Fekete)

HUF 4293.00

Az áru mennyisége
A Това elérhető

Motor : https : lapos motor.Levehető.Támogatja a változás, az akkumulátor része.Stroke : https : 3,5 mm-es.Alkalmas minden standard patron tűk.Közvetlen származik rendszer tetováló gép.erősebb hatalom. -RCA connectionworking feszültség : 7-10vlining : https : 9-10vshading :7-8vstarting feszültség : 8v(LCD képernyő száma 4)sebesség:9v 12000 rpm Product paraméterek : 1. Anyag : alumínium ötvözet + akril, lézer gravírozás;2. Töltési idő : gyors töltés, 1,5-2 óra is lehet teljesen feltöltött;3.A használati idő : normál 8 V feszültség, a feszültség stabil állam elmúlt több, mint 5 óra,hosszú ideje dolgozik a feszültség stabil;4. LCD kijelző tartalma : kimeneti feszültség tartomány + akkumulátor usage5. A lítium akkumulátor, kapacitás : 1800 m Ah kapacitás beépített 3pcs 550 m Ah lítium elem;használati Utasítás : A készülék egy tetoválás tápegység, bemeneti port kimeneti port, beépített lítium akkumulátor, külső kapcsoló gomb, feszültség beállító gombot, az LCD képernyőn, valamint az egyes funkciók a következők : 1. Bekapcsolás : nyomja meg a középső O gombot 5 másodpercig, hogy a hatalom, majd tartsuk lenyomva a gombot 5 másodpercig, hogy a kikapcsolás;2. Szünet : normál munka, nyomja meg az O gombot rövid ideig szünetelteti a munkát, majd nyomja meg a gombot, hogy folytassa a munkát;3. Állítsa be a hálózati feszültség : nyomja meg a "+" vagy "-" gombot, hogy állítsa be a gear, megfelelő 1-8 fogaskerekek, illetve a képviselő 5-12 V; Az 1-es szám jelképezi, 5 V.Így on4. Akkumulátor kijelző : Ez a név jelenik meg az LCD-képernyőn, a teljes 4-sejtek, valamint fel kell tölteni, ha van 1 cella remaining Power Specifikációk : 1. Bemenet : A töltés port hajtott egy USB-adatkábel segítségével.A beépített akkumulátort 3 db, 550m A / blokk, 3.7 V-os akkumulátor, valamint a kimeneti áram rögzített 1 A;2. Kimenet : Feszültség tartomány : (1-8 tartomány megfelel az 5-12 V) nyomja a "+" vagy " -" gombot a feszültségtartomány, 5 V-os, a legkisebb feszültség, 1 szinten felel meg, 5 V, 2. felszerelés megfelel 6 V, így 8-án felszerelés megfelel 12 V;3. Energiát tároló : gyorstöltés keresztül a megfelelő gyors töltés USB-kábel használatával.Általában lehet teljesen feltöltött 1,5-2 óra.A teljes feltöltés 4 rácsok.Ezt fel lehet használni f.

Főbb jellemzők

Legutóbbi

Hasonló termékek a kategóriában