.

.

New
Valódi Bőr utazó Táska Női ,Bőr Tároló Táska,Utazási Mosás Táska Lóg a Smink Táska,Bőr Tisztálkodási Táska,Három Szín Fekete/Piros/Royal Kék,L9.44 W4.33 H5.9In. (Fekete)

Valódi Bőr utazó Táska Női ,Bőr Tároló Táska,Utazási Mosás Táska Lóg a Smink Táska,Bőr Tisztálkodási Táska,Három Szín Fekete/Piros/Royal

HUF 2143.80

Az áru mennyisége
A Това elérhető

★ KÉZZEL KÉSZÍTETT EGY ÉLETRE : A Legfinomabb Buffalo Bőr, valamint Kézműves által Tapasztalt mesterek.használjuk 100% eredeti, puha, nehéz rajta víz buffalo bőr.Nem csak, hogy a miénk 50% - kal VASTAGABB, mint a többi bőr tisztálkodási készletek a különböző minőségű érzem magam.A Szomorú rusztikus kivitelben van egy masszív Tartósság, amely kiállja AZ IDŐ próbáját. ★ ELÉG hely A FÜRDŐSZOBÁBAN ALAPISMERETEK : A kompakt, mégis tágas fülkét védő vízálló bélés rendelkezik, minden, ami kell.Két cipzáras zsebbel bolt kisebb elemeket TARTSA A TERMÉKEK SZERVEZETT.Intézkedések 24 x 11 x 15 cm. ★ SZÉLES NYÍLÁS AZ EGYSZERŰ HOZZÁFÉRÉS : megtalálhatja, amire szüksége van másodpercig, anélkül, hogy vizsgáljam.Kettős cipzár, hogy megnyitása, illetve bezárása a szél.Használjuk, fém, 5#, cipzárak, hogy meg fog állni az idő próbáját.Teljes bőr fogantyú a könnyű hordozhatóságért. ★ TARTSA A PIPERECIKKEK SZERVEZETT : utazás közben, miközben a borotvát, sampont, fésű, személyes higiénia elemek, illetve tartozékok szervezett kihívás!Miért nem lehet 100% - os szervezett legközelebb utazik, a saját lóg tisztálkodási táska?. ★Több színben állnak rendelkezésre : kiválaszthatja, elegáns, fekete, divatos piros, nagyon különleges royal kék, így egy jobb, vásárlás, választás, tapasztalat. ★Széles körű használat : A bőr tároló táska alkalmas nők, férfiak, illetve a diákok.Lehet tárolására használt napi szükségleti a nők, mind a férfiak, a tárolást tanszerek a diákok. ★ Semmilyen KOCKÁZATOT NEM jelent, HOGY : a valószínűtlen esetben, ha nem vagy teljesen el van temetve a fürdőszobai szervező, van, hogy egy év megkérdezni a teljes vételárat, vagy ingyenes csere. ★ Ez kell, az összes utas egy ideális ajándék a család, barátok ,Ez a fürdőszobai táska nagyon elegáns módon kell tárolni az ön kikapcsolódását szolgálja. 1.A legfinomabb buffalo bőr, valamint kézműves által tapasztalt mesterek 2.Színek : Fekete/Piros/Kék 3.Rögzítés : 5# Cipzár 4.Anyaga : Valódi Bőr 5.Egy külső Cipzáras táska kisebb Tétel 6.Méretek (L x W x H) : mintegy 9,4 x 4.3 x-5-öst.9 cm 7.Ajándék Vagy Személyes Utazási Legjobb választás mindenki számára.

Főbb jellemzők

Legutóbbi

Hasonló termékek a kategóriában